Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit mes ADGF dhe ASC Union (FED Invest)

  • December 10, 2015
  • ADGF Office

ASC Union (FED Invest)

Image 1 of 2

December 10, 2015

●John Khoury, Kryetar i Bordit, ADGF
●Bajram Korsita, Drejtori Ekzeutiv, ADGF
●Zana Konini, CEO, ASC Union
●Elton Cela, ASC Union

SHARE[addtoany]
2015-12-10 2015-12-10 Europe/Tirane Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit mes ADGF dhe ASC Union (FED Invest) ADGF Office
save event to calendar
event i meparshem
0
Kjo faqe perdor "cookies" dhe perpunon informacione personale per permiresimin e navigimit te perdoruesve.