Marrëveshja e Financimit mes KfW dhe ADGF

  • December 12, 2018
  • ADGF Office

KfW & ADGF

Image 1 of 4

12/12/2018

●Bajram Korsita, Drejtori Ekzeutiv, ADGF

●Thomas Reker, Principal Project Manager of KfW

SHARE[addtoany]
2018-12-12 2018-12-12 Europe/Tirane Marrëveshja e Financimit mes KfW dhe ADGF ADGF Office
save event to calendar
event i meparshem
0
Kjo faqe perdor "cookies" dhe perpunon informacione personale per permiresimin e navigimit te perdoruesve.