Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit mes ADGF dhe NOA

  • December 10, 2015
  • NOA

NOA-1

Image 1 of 2

10/12/2015

●John Khoury, Kryetar i Bordit, ADGF
●Bajram Korsita, Drejtori Ekzeutiv, ADGF
●Herjola Spahiu, CEO, NOA
●Perlat Sula, Drejtor Finance, NOA

SHARE[addtoany]
2015-12-10 2015-12-10 Europe/Tirane Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit mes ADGF dhe NOA NOA
save event to calendar
event i meparshem
0
Kjo faqe perdor "cookies" dhe perpunon informacione personale per permiresimin e navigimit te perdoruesve.