Evente

KfW mbështet ADGF në misionin e saj për të mundësuar aksesin në financimin e start-up-eve me një grant prej 6 milionë euro

 • November 26, 2021
event i meparshem
0

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Partneritetit midis ADGF dhe Intesa Sanpaolo Bank Albania

 • April 14, 2023
event i meparshem
0

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit mes ADGF dhe Crimson

 • June 30, 2021
event i meparshem
0

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit mes ADGF dhe ASF

 • October 28, 2021
event i meparshem
0

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Partneritetit midis ADGF dhe Raiffeisen Bank

 • October 14, 2021
 • Raiffeisen Bank
event i meparshem
0

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Partneritetit mes ADGF dhe OTP Bank

 • January 23, 2020
 • OTP Bank
event i meparshem
0

Marrëveshja e Financimit mes KfW dhe ADGF

 • December 12, 2018
 • ADGF Office
event i meparshem
0

Marrëveshja e Partneritetit me Union Bank

 • December 11, 2019
 • ADGF Office
event i meparshem
0

Marrëveshja e Partneritetit me FiBank

 • December 11, 2019
 • FiBank
event i meparshem
0

register

* All fields are required
×
You already has been joined the event.
 • 1
 • 2

Kjo faqe perdor "cookies" dhe perpunon informacione personale per permiresimin e navigimit te perdoruesve.