Nënshkrimi i Marrëveshjes së Partneritetit mes ADGF dhe OTP Bank

  • January 23, 2020
  • OTP Bank

OTP Bank

Image 1 of 4

●John Khoury, Kryetar i Bordit, ADGF

●Bajram Korsita, Drejtori Ekzeutiv, ADGF

●Bledar Shella, CEO, OTP Bank

SHARE[addtoany]
2020-1-23 2020-1-23 Europe/Tirane Nënshkrimi i Marrëveshjes së Partneritetit mes ADGF dhe OTP Bank OTP Bank
save event to calendar
event i meparshem
0
Kjo faqe perdor "cookies" dhe perpunon informacione personale per permiresimin e navigimit te perdoruesve.